Vom avea ministru nou la Cultura dupa Paste - Vlad Alexandrescu face si-o recomandare

Joi, 28 Aprilie 2016, ora 14:40
945 citiri
Vom avea ministru nou la Cultura dupa Paste - Vlad Alexandrescu face si-o recomandare
Foto: Facebook/ Vlad Alexandrescu

O propunere pentru portofoliul Culturii va fi facuta dupa Paste, mai multe variante fiind luate in calcul de executiv, in vreme ce Vlad Alexandrescu a recomandat-o pentru portofoliu pe Corina Suteu, secretar de stat, tocmai pentru continuitatea reformei pe care a initiat-o, potrivit surselor din Ministerul Culturii.

Surse guvernamentale au confirmat, pentru News.ro, ca Vlad Alexandrescu a propus-o la portofoliul Culturii pe Corina Suteu, in prezent secretar de stat la minister, unul dintre managerii culturali dovediti, dupa ce a condus ICR New York vreme de cativa ani. De asemenea, Alexandrescu a recomandat ramanerea in minister a lui Mihai Ghyka, care sa gestioneze in continuare campania pentru achizitia "Cumintenie Pamantului".

In spatiul public, au fost inaintate alte doua nume, actorul George Ivascu si consilierul pe probleme de patrimoniu si cultura de la Cotroceni, Sergiu Nistor, fara ca executivul sa le asume.

Ministrul demisionar al Culturii spune ca a deranjat grupuri ...citeste mai departe despre "Vom avea ministru nou la Cultura dupa Paste - Vlad Alexandrescu face si-o recomandare" pe Ziare.com

#propunere ministrul Culturii, #Corina Suteu Ministerul Culturii, #propunere Ministerul Culturii, #nou ministru Cultura , #Stiri Guvern