Vin ai nostri, pleaca ai vostri: Grindeanu a inceput sa schimbe secretarii de stat

Vineri, 06 Ianuarie 2017, ora 13:28
1517 citiri
Vin ai nostri, pleaca ai vostri: Grindeanu a inceput sa schimbe secretarii de stat
Foto: Ziare.com

Liviu Marian Pop a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

De asemenea, prim-ministrul Grindeanu a decis sa o elibereze pe Monica-Cristina Anisie din functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale.

Totodata, premierul i-a eliberat, la cerere, pe Valentin-Sorin Costreie si pe Laurentiu-Danut Vlad, din functiile de secretari de stat la Ministerul Educatiei Nationale.

Pe de alta parte, Sorin Grindeanu l-a revocat pe Marcel-Dumitru Miclau din calitatea de membru al Consiliului de Administratie si din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Totodata, prim-ministrul a decis sa o numeasca pe Cristiana Barbu in calitatea de membru al Consiliului de Administratie si in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al ANOFM.

Aceste decizii au fost publicate, joi, in Monitorul Oficial.

Citeste mai... citeste mai departe despre "Vin ai nostri, pleaca ai vostri: Grindeanu a inceput sa schimbe secretarii de stat" pe Ziare.com

#Liviu Pop secretar de stat Educatie, #Liviu Pop Ministerul Educatiei , #Stiri Guvern