Victor Ponta si-a lansat asociatia: Multi mi-au si zis sa am grija cu banii (Video)

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 23:42
932 citiri
Victor Ponta si-a lansat asociatia: Multi mi-au si zis sa am grija cu banii (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a lansat, miercuri, Fundatia Black Sea Regional Projects, eveniment la care au participat fosti ministri ai Cabinetului, dar si actuali lideri politici, carora le-a adresat felicitari pentru ca au avut curajul sa i se alature.

"Apreciez foarte mult curajul celor care au venit la aceasta lansare. Am mai primit inca vreo 300-400 de mesaje ca 'as fi vrut sa fiu acolo, alaturi de tine, dar e mai bine sa nu vin, dar te sustin si ma bucur pentru asta'. Foarte multi oameni de buna credinta sunt alaturi de noi, unii mi-au si zis sa am grija cu banii pe care i-am primit deja in fundatie (asociatie, n.red.) si am zis ca am grija avand in vedere ca n-avem cont inca", a declarat Victor Ponta, in prezenta presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Ponta isi face asociatie, nu fundatie!

Fostul premier a explicat rolul acestei asociatii va fi sa atraga parteneri "originali", de care Romania ar avea nevoie. De asemenea, Victor Ponta a precizat ca asociatia isi propune sa ...citeste mai departe despre "Victor Ponta si-a lansat asociatia: Multi mi-au si zis sa am grija cu banii (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta lansare asociatie fundatie , #Stiri Guvern