Ponta si-a dat demisia de la sefia PSD, de dragul partidului. Ramane simplu premier

Duminica, 12 Iulie 2015, ora 18:45
1138 citiri
Ponta si-a dat demisia de la sefia PSD, de dragul partidului. Ramane simplu premier
Foto: Ziare.com

Victor Ponta a anuntat, duminica seara, pe Facebook, ca isi da demisia din functia de presedinte al PSD, ramanand simplu membru de partid si premier. Ponta a luat decizia ceruta insistent de Opozitie, dar totusi neasteptata, din cauza ca este cercetat penal de DNA.

"Presedintele PSD este anchetat de DNA (nu conteaza cum si de ce!). Si alti colegi ai nostri au renuntat temporar la functiile politice pentru a-si lamuri situatia juridica. Iar eu nu pot sa cer altora sa faca un sacrificiu pe care eu nu sunt dispus sa mi-l asum!

Pentru a nu lasa ca aceasta situatie sa afecteze PSD, va aduc la cunostinta decizia mea de nu mai ocupa nicio functie de conducere in partid pana la momentul in care imi voi demonstra nevinovatia fata de acuzatiile aduse (in ce ma priveste nu functioneaza prezumtia de nevinovatie prevazuta de Constitutie!).

In cazul in care nu voi avea o solutie a justitiei in acest sens pana la data Congresului PSD, nu voi candida la nicio functie si voi lupta din simpla ...citeste mai departe despre "Ponta si-a dat demisia de la sefia PSD, de dragul partidului. Ramane simplu premier" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta demisie PSD , #Stiri Guvern