Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul lui Sova - DNA i-a pus sechestru pe avere

Luni, 13 Iulie 2015, ora 12:12
1661 citiri
Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul lui Sova - DNA i-a pus sechestru pe avere
Foto: Ziare.com

Prim-ministrul Victor Ponta a fost inculpat oficial, luni dimineata, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul Turceni-Rovinari in care este implicat si senatorul PSD Dan Sova.

De asemenea, anunta DNA, procurorii au instituit masura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor mobile si imobile ce apartin inculpatului Victor Ponta.

Victor Ponta a ajuns la DNA: Ma pravaliti! Mi-ati dat o camera in cap!

In comunicat se mai arata ca procurorii "au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Ponta Victor-Viorel, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat 'Ponta Victor-Viorel', in prezent prim-ministru al Romaniei".

Premierul este acuzat de 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata, si spalarea banilor.

DNA subliniaza ca, "exista date si probe din care rezulta suspiciunea rezonabila ca o parte insemnata din sumele obtinute de... citeste mai departe despre "Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul lui Sova - DNA i-a pus sechestru pe avere" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta inculpat DNA, #Ponta sechestru avere, #DNA sechestru avere Ponta , #Stiri Guvern