Victor Ponta, atac dur la Justitie: Acuzarea mea are ca scop schimbarea guvernului

Duminica, 07 Iunie 2015, ora 12:00
1184 citiri
Victor Ponta, atac dur la Justitie: Acuzarea mea are ca scop schimbarea guvernului
Foto: Ziare.com

Victor Ponta crede ca decizia Justitiei in ce il priveste, de declansare a urmaririi penale, "are ca scop schimbarea guvernului si a majoritatii actuale".

Intr-o conferinta de presa sustinuta sambata, la Palatul Parlamentului, prim ministrul s-a declarat nevinovat de acuzatiile care i se aduc, a informat ca va contesta decizia procurorilor si s-a aratat decis sa nu demisioneze.

"Este un moment dificil pentru mine si personal, si din punct de vedere politic, dar am trecut pentru multe momente de acest gen si voi mai trece, pentru ca am o datorie de responsabilitate in conformitate cu mandatul pe care l-am primit in 2012", a declarat Victor Ponta.

Cu aceasta ocazie, Ponta a lansat si un atac dur la adresa Justitie, afirmand ca acuzarea sa este o reactie la evenimente politice desfasurate recent - cazul Rarinca, votul in Senat din cazul Sova, modificarile propuse pentru Codul Penal, declaratii ale sale - si are ca scop schimbarea guvernului si a majoritatii actuale.

"Ma ...citeste mai departe despre "Victor Ponta, atac dur la Justitie: Acuzarea mea are ca scop schimbarea guvernului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta atac justitie, #Ponta urmarit penal, #Ponta demisie , #Stiri Guvern