Victor Ponta anunta reducerea cu 50% a functiilor de conducere din aparatul central

Miercuri, 09 Ianuarie 2013, ora 16:20
1545 citiri
Victor Ponta anunta reducerea cu 50% a functiilor de conducere din aparatul central

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, in deschiderea sedintei de Guvern, ca urmeaza o reducere importanta a numarului de consilieri si sefi de agentie cu grad de secretari de stat.

"E un semnal. Fiecare dintre ministri trebuie sa-l continuati - reducerea la jumatate a tuturor functiilor de conducere din aparatul central", a spus Victor Ponta.

"O sa vedeti ca functioneaza ministerele", a spus Victor Ponta referindu-se la faptul ca aparatul central va functiona normal si cu personal redus.

Premierul a spus ca vor fi platit mai bine cei care "au performanta si ca vom avansa si cu regionalizarea".

"Nimeni nu mai stie cate mii de oameni avem in tot felul de structuri, in companii", a spus Victor Ponta.

Oficialul a spus ca procesul de restructurare a aparatului administrativ central va fi facut in prima parte a anului, "cat inca oamenii au alta rabdare".

Restructurarea aparatului central a fost mentionata, tot astazi, si de catre vicepremierul Liviu Dragnea, care a spus ca pana la finalul lunii martie toti ministrii vor trebui sa vina cu propuneri pentru reorganizarea ministerelor.

#restructurare aparat administrativ central, #restructurare administratie, #Victor Ponta reforma administratie centrala , #Stiri Guvern