Ministrul Transporturilor anunta cum vor circula "Trenurile Soarelui" catre litoral, in aceasta vara

Joi, 27 Mai 2021, ora 10:42
661 citiri
Ministrul Transporturilor anunta cum vor circula "Trenurile Soarelui" catre litoral, in aceasta vara
Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, in trenul CFR SURSA FOTO: Facebook/Catalin Drula

Ministrul Transporturilor Catalin Drula, a anuntat, joi, 27 mai, pe Facebook, ca in sezonul estival vor fi 12 perechi de trenuri InterRegio de la CFR Calatori pe ruta Bucuresti - Constanta, la care se vor adauga sapte perechi de trenuri de la operatorii privati Softrans, Regio Calatori, Transferoviar Calatori si Astra Trans Carpatic.

Ministrul Transporturilor a postat poze din tren, in timp ce mergea in vizita la lucrarile de reabilitare ale podului de la Cernavoda.

"Incepem ziua cu o vizita la lucrarile de reabilitare ale podurilor de pe A2 de la Cernavoda. Cel mai rapid (150 km/h) si confortabil mijloc de transport pe aceasta relatie: trenul IR 1581. In aceasta vara, vom avea 12 perechi de trenuri InterRegio de la CFR Calatori pe relatia Bucuresti-Constanta (Trenurile Soarelui) la care se adauga inca sapte perechi de trenuri de la operatorii privati Softrans, Regio Calatori, Transferoviar Calatori si Astra Trans Carpatic.

Timpul de parcurs este de doua ore, pentru cea mai rapida pereche. Stim ca sunt multe de facut pentru calea ferata, restante de zeci de ani. Dar, pe anumite relatii, trenul chiar reprezinta acum o alternativa decenta, rapida si ecologica", a scris Drula.

...citeste mai departe despre "Ministrul Transporturilor anunta cum vor circula "Trenurile Soarelui" catre litoral, in aceasta vara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CFR, #tren, #transport , #Stiri Guvern