Veniturile suplimentare pentru personalul medical, aprobate de Senat

Marti, 09 Iunie 2015, ora 20:19
815 citiri
Veniturile suplimentare pentru personalul medical, aprobate de Senat

Senatul a aprobat, marti, propunerea legislativa privind realizarea unor venituri suplimentare de catre unitatile medicale publice, cu 54 de voturi "pentru", 24 de voturi "impotriva" si 6 abtineri.

Proiectul de lege, care permite prestarea de servicii si de acte medicale, la cererea pacientului, in spitalele publice, a fost dezbatut in plenul Senatului si a fost adoptat cu amendamentele Comisiei de sanatate publica.

"Ideea in sine, de a creste veniturile in spitale si ale personalului medical, fara discutie ca este una corecta, insa modalitatea aceasta mi se pare incorecta. Ce oferim noi? Pentru un medic, o echipa medicala obosita dupa terminarea programului, sa desfasoare o activitate privata. (...) In forma aceasta, nu cred ca poate fi admisa, mai bine sa o mai discutam o data la Comisie", a spus senatorul Ion Luchian (PNL), presedintele Comisiei de sanatate publica.

"Sanatatea, cu adevarat are nevoie de reforma, insa, in opinia mea, aceasta lege mimeaza reforma si creeaza ...citeste mai departe despre "Veniturile suplimentare pentru personalul medical, aprobate de Senat" pe Ziare.com

#venituri suplimentare personal medical, #proiect lege venituri medici , #Stiri Guvern