Vanghelie: Ponta nu poate sa castige prezidentialele fara cei care se uita la Antena3

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 22:37
779 citiri
Vanghelie: Ponta nu poate sa castige prezidentialele fara cei care se uita la Antena3
Foto: Realitatea Tv

PSD Bucuresti a aprobat, vineri, rezolutia Consiliului National largit al partidului care a avut loc la Craiova, prin care se angajeaza sa sustina candidatura presedintelui PSD, premierul Victor Ponta, in alegerile prezidentiale.

"Consiliul National largit al PSD ia act de decizia presedintelui PSD, Victor Ponta, de a candida la functia de presedinte al Romaniei.

Organizatiile PSD de la toate nivelurile sustin candidatura acestuia si se angajeaza sa intreprinda toate actiunile de organizare si mobilizare a membrilor in vederea castigarii alegerilor prezidentiale", se arata in rezolutia stabilita in Consiliul National de la Craiova si care a fost votata de Conferinta PSD Bucuresti, organizata vineri la Romexpo.

Ponta, validat candidatul PSD la prezidentiale: Referiri la Marea Unire, Nastase si portofoliul UE

Potrivit documentului, victoria lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale "va marca sfarsitul unui regim politic abuziv".

"Alegerea lui Victor Ponta in functia de ...citeste mai departe despre "Vanghelie: Ponta nu poate sa castige prezidentialele fara cei care se uita la Antena3" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vanghelie candidatura Ponta Antena3, #Vanghelie Ponta presedinte suparari, #Vanghelie Ponta candidatura PSD , #Stiri Guvern