Valeriu Turcan: Antonescu joaca totul pe o singura carte, a referendumului Interviu

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 14:24
968 citiri
Valeriu Turcan: Antonescu joaca totul pe o singura carte, a referendumului Interviu

Fostul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale Valeriu Turcan a apreciat ca pacea din USL este "de nevoie, temporara" si va tine pana la europarlamentare: "Daca (PSD - n.red.) va scoate 42%, sa zicem, oare ce ar putea impiedica PSD-ul sa obtina si functia de presedinte al Romaniei, pe oricare dintre Constitutii?".

In ceea ce priveste comasarea referendumului cu europarlamentarele, Valeriu Turcan considera ca povara cea mai grea e a liberalilor: "sa scoata 25% scor pe liste separate, precum si sa convinga opinia publica de ceva ce nici presedintele Basescu nu a reusit - anume ca marea problema a Romaniei e Constitutia".

Valeriu Turcan considera ca impacarea dintre presedinte si PDL este posibila, fie dupa europarlamentare, fie dupa prezidentiale, pentru ca "parteneriatul cu PDL a fost unul puternic (...) va fi foarte greu de argumentat in favoarea altei constructii, ca se cheama Miscarea Populara sau altcumva".

In interviul acordat Ziare.com, Valeriu Turcan a ...citeste mai departe despre "Valeriu Turcan: Antonescu joaca totul pe o singura carte, a referendumului Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#referendum constitutie europarlamentare, #PSD PNL, #alegeri prezidentiale , #Stiri Guvern