Va reusi Grindeanu sa vina cu un buget in fata Parlamentului pana pe 25 ianuarie?

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 19:36
984 citiri
Va reusi Grindeanu sa vina cu un buget in fata Parlamentului pana pe 25 ianuarie?
Foto: Guvernul Romaniei

Legea bugetului va fi trimisa la Parlament in jurul datei de 25 ianuarie, a declarat, joi, la inceputul sedintei de guvern, premierul Sorin Grindeanu, solicitandu-i ministrului Finantelor, Viorel Stefan, ca incepand de vineri sa aiba discutii pe aceasta tema cu fiecare minister.

"Va rog ca de maine sa incepeti sa aveti discutii cu fiecare minister, sa ii programati pe Legea bugetului, astfel incat programele fiecarui minister si programul nostru de guvernare sa fie prinse in Legea bugetului si sa putem sa ne incadram in ceea ce ne-am propus, astfel incat undeva in jur de 23 - 24 - 25 ianuarie sa trimitem legea la Parlament.

Asta inseamna ca de maine veti incepe discutiile cu fiecare minister in parte", i-a spus premierul ministrului Finantelor, Viorel Stefan.

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat ca pe ordinea de zi a sedintei Executivului se afla, in prima lectura, un proiect de ordonanta de urgenta cu masuri cu impact in Legea bugetului.

"O sa avem si saptamana viitoare ...citeste mai departe despre "Va reusi Grindeanu sa vina cu un buget in fata Parlamentului pana pe 25 ianuarie?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sorin Grindeanu Legea bugetului Parlament, #Legea bugetului trimisa Parlament , #Stiri Guvern