Va place Dacian Ciolos? Si ce daca?

Duminica, 25 Septembrie 2016, ora 06:00
851 citiri
Va place Dacian Ciolos? Si ce daca?

Am vazut ca vorbele rostite in Parlament despre patriotism de premierul Ciolos au adunat sute de mii de like-uri si share-uri, s-au rostogolit, au entuziasmat. Este evident ca ele au rezonat intr-un public dezamagit, scarbit, exasperat, in mod cert cu mult mai consistent decat cel care mai iese in strada la mari emotii.

Asa, si? Ce efect palapabil vor produce ele in politica romaneasca? Fixeaza un standard, veti zice poate. Foarte bine. Si cine se raporteaza la acest standard unde pune stampila?

Imediat dupa discursul atat de bine primit, dl Ciolos a plecat la New York, de unde ne-a anuntat ca si-a asumat sa nu candideze: pentru "a pastra credibilitatea abordarii echilibrate a acestui Guvern, nu voi candida la aceste alegeri parlamentare. Asta nu inseamna ca nu ma intereseaza ce se va intampla la aceste alegeri parlamentare si de aceea eu ii incurajez pe toti cei care isi doresc o schimbare in Romania, sa o faca".

Povesti! Daca dl Ciolos vrea sa incurajeze ceva, trebuie sa ...citeste mai departe despre "Va place Dacian Ciolos? Si ce daca?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos Dragnea Parlament, #Ciolos candidatura alegeri , #Stiri Guvern