USR negociaza cu ministri pentru candidaturi la parlamentare - ce premier ar putea sustine

Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 18:30
820 citiri
USR negociaza cu ministri pentru candidaturi la parlamentare - ce premier ar putea sustine
Foto: Facebook/ Nicusor Dan

USR poarta discutii cu mai multe persoane din Guvern pentru a candida pe listele formatiunii la alegerile parlamentare, atat secretari de stat cat si ministri, iar numele lor vor fi anuntate saptamana viitoare, a spus miercuri presedintele USR, Nicusor Dan.

"Este vorba de cinci-sase persoane din Guvern, ministri si secretari de stat, cu care suntem in discutii. Nu stim cati dintre ei vor veni si vor fi pe listele noastre", a spus Nicusor Dan, cu privire la negocierile purtate de USR cu membri ai Guvernului.

Liderul USR a precizat ca numele lor vor fi anuntate saptamana viitoare, la finalul negocierilor.

Primul care a demisionat insa dintr-o functie ocupata in minister pentru a se inscrie in USR este Manuel Costescu, secretar de stat in Ministerul Economiei.

"In aceste momente imi anunt candidatura pentru Diaspora, ca reprezentant USR. Este o decizie gandita si asumata si consider ca aceasta este cea mai buna modalitate prin care pot duce mai departe ceea ce am inceput si ...citeste mai departe despre "USR negociaza cu ministri pentru candidaturi la parlamentare - ce premier ar putea sustine" pe Ziare.com

#Nicusor Dan ministri candidati USR, #secretari stat candidati USR, #USR candidati alegeri parlamentare , #Stiri Guvern