USR dezvaluie ca Mirel Palada a primit de la Firea un contract de peste 100.000 de lei prin incredintare directa. Reactia Primariei Capitalei

Joi, 14 Septembrie 2017, ora 17:55
1072 citiri
USR dezvaluie ca Mirel Palada a primit de la Firea un contract de peste 100.000 de lei prin incredintare directa. Reactia Primariei Capitalei
Foto: captura YouTube / Guvern

Purtatorul de cuvant al USR, deputatul Dan Barna, a dezvaluit joi, in contextul scandalului public al carui protagonist este Mirel Palada, ca firma sociologului a primit, prin incredintare directa, un contract de la Primaria Capitalei, in valoare de 108.000 lei.

"Firma domnului Mirel Palada tocmai a obtinut de la doamna Gabriela Firea, de la Primaria Capitalei, o incredintare directa de 108.000 lei in aceste zile. O sa monitorizam acest contract sa vedem in ce masura indeplineste conditiile de legalitate", a declarat Dan Barna, intr-o conferinta de presa tinuta joi, dupa scandalul din seara precedenta, incheiat cu o plangere penala depusa pe numele lui Mirel Palada.

Conform Hotnews.ro, contractul la care s-a referit Dan Barna a fost atribuit in data de 7 iunie firmei Sociopol, institut condus de Mirel Palada, suma de 108.000 de lei fiind cheltuita de Primaria Capitalei pentru realizarea unui sondaj de opinie pe un esantion de 2.400 de persoane. Autoritatea contractanta este Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti.

De asemenea, Mirel Palada a facut parte din juriul care a decis logo-ul Capitalei.

Intr-un comunicat remis ulterior Ziare.com de Primaria Bucuresti se arata urmatoarele:

"1. Pana in momentul de fata, dl. Mirel Palada nu a incasat nicio suma de bani de la Primaria Municipiului Bucuresti sau de la vreo structura subordonata a acesteia, nici in nume personal si nici prin intermediul vreunei companii la care este actionar sau administrator.

2. Toti membrii juriului concursului pentru realizarea unui logo reprezentativ pentru Bucuresti, inclusiv dl. Mirel Palada, au prestat aceasta activitate pro-bono si nu au avut niciun fel de beneficii materiale, directe sau indirecte".

Fost consilier si purtator de cuvant al premierului Victor Ponta, Mirel Palada este cunoscut pentru izbucnirile sale verbale violente, insa miercuri seara acesta a trecut si la fapte, lovindu-l pe senatorul USR Mihai Gotiu intr-un studio de televiziune. Mihai Gotiu a depus joi plangere penala pentru ultraj.

Senatorul Mihai Gotiu a fost batut de Mirel Palada intr-un studio de televiziune: M-a lovit cu pumnul in gura, cu picioareleSenatorul batut de Mirel Palada depune plangere penala. Au aparut primele imagini (Video)

Victor Ponta s-a delimitat de fostul sau purtator de cuvant, spunand ca Palada "a facut o mare prostie si va plati scump pentru asta", iar presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat joi, intr-o conferinta de presa, pedepsirea "gol ...citeste mai departe despre "USR dezvaluie ca Mirel Palada a primit de la Firea un contract de peste 100.000 de lei prin incredintare directa. Reactia Primariei Capitalei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mirel Palada sondaj Primaria Capitalei, #Palada batut Gotiu, #Palada profesor SNSPA , #Stiri Guvern