USR depune motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor, care nu vrea autostrazi

Luni, 18 Iunie 2018, ora 11:41
779 citiri
USR depune motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor, care nu vrea autostrazi
Foto: Facebook/PSD Bacau

Ionut Mosteanu, deputat USR din Comisia pentru transporturi si infrastructura, a anuntat, luni, ca formatiunea din care face parte va depune o motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor, Lucian Sova.

"Am pregatit o motiune simpla, am discutat cu Opozitia si vom trimite la pranz documentul tuturor partidelor. Speram ca zilele acestuia la carma ministerului sa fie numarate", a spus Mosteanu.

Decizia vine dupa ce saptamana trecuta ministrul Sova a sustinut ca nu construieste autostrazi pentru ca, daca le-am avea, multinationalele din tara ar pleca din cauza salariilor mari.

Replica ministrului a venit ca raspuns la o afirmatie a unui deputat care a spus ca Romania are nevoie urgenta de autostrazi, in caz contrar riscand plecarea marilor companii din tara.

"Este o declaratie halucinanta venind din partea unui ministru al Transporturilor, care ar trebui sa fie exact forta care impinge proiectele de autostrazi si infrastructura inainte. Avem un veritabil ministru anti-autostrazi. (...) Noi ii solicitam demisia, dar pentru ca ma indoiesc ca are onoarea de a face acest gest, cerem demiterea", a declarat deputatul USR Catalin Drula, luni

A.G. ...citeste mai departe despre "USR depune motiune simpla impotriva ministrului Transporturilor, care nu vrea autostrazi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#motiune simpla ministrul Transporturilor, #motiune simpa Lucian Sova , #Stiri Guvern