USR Bucuresti a decis sa il sustina pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei

Duminica, 13 Octombrie 2019, ora 17:07
817 citiri
USR Bucuresti a decis sa il sustina pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei

Conferinta Municipala USR Bucuresti a decis, duminica, sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, candidat independent, la alegerile locale din 2020 pentru Primaria Capitalei. In plus, organizatia a decis incheierea unui protocol de colaborare prin care candidatul independent sa-si asume un program politic comun cu cel al USR Bucuresti.

"Conferinta Municipala USR Bucuresti a luat act de rezultatul votului consultativ la care au participat membrii USR din filiala Bucuresti. Potrivit acestei consultari, peste 86% dintre cei care si-au exprimat o optiune il sustin pentru Primaria Capitalei pe Nicusor Dan, candidat independent. Tot astazi a fost adoptata strategia politica a Filialei USR Bucuresti cu privire la alegerile locale din iunie 2020", a transmis, duminica, pe pagina de Facebook, USR Bucuresti.

Sursa citata a precizat ca "delegatii prezenti la Conferinta au decis ca strategie politica sustinerea unui candidat independent si negocierea unui Protocol de colaborare prin care candidatul independent sa-si asume un program politic comun cu cel al USR Bucuresti".

De asemenea, protocolul ar trebui sa stipuleze limitativ conditiile de colaborare cu alte forte de opozitie, de o maniera care sa protejeze valorile si interesele USR.

Anterior, USR Bucuresti a anuntat ca a derulat o consultare interna in perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este solutia pe care o prefera la Capitala.

Peste 86% dintre membrii care si-au exprimat o optiune vor ca partidul sa-l sustina pe Nicusor Dan, in calitate de independent, pentru Primaria Bucurestiului.

Rezultatele consultarii au fost urmatoarele: 86,1% dintre membri il sustin pe Nicusor Dan, 3,78% pe Dragos Dragoteanu si 10,12% pe Mihnea Barbulescu. La consultare si-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1917. ...citeste mai departe despre "USR Bucuresti a decis sa il sustina pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei" pe Ziare.com

#USR Bucuresti sustinere Nicusor Dan, #Nicusor Dan USR Primaria Bucuresti , #Stiri Guvern