USR a decis sa sustina parteneriatul civil. Nicusor Dan va decide daca revine in partid dupa referendumul intern

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 07:53
874 citiri
USR a decis sa sustina parteneriatul civil. Nicusor Dan va decide daca revine in partid dupa referendumul intern
Foto: Facebook USR

Purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, a anuntat, sambata seara, ca liderii Uniunii Salvati Romania, convocati in Comitetul Politic National, au decis, dupa dezbateri "foarte consistente si contondente", sa sustina parteneriatul civil, precum si libertatea de opinie a membrilor fata de initiativa de modificare a Constitutiei pe tema familiei.

"Astazi (sambata - n.r.) a avut loc Comitetul Politic National al USR convocat ca urmare a decizie Biroului National de pozitionare impotriva moficarii art 48 din Constitutie si a demisiei subsecvente a presedintelui partidului Nicusor Dan. Dupa dezbateri foarte consistente si contondente de peste 7 ore, CPN a decis sa asume la randul sau astazi o decizie de sustinere a parteneriatul civil. (Vot: 77 la 1, 7 abtineri) dar si una de pastrare a libertatii de opinie a membrilor sai fata de initiativa de modificare a Constitutiei. (Vot: 56 la 33, cu 4 abtineri) ", a scris deputatul USR, pe Facebook.

In ceea ce priveste situatia lui Nicusor Dan, Dan Barna a spus ca acesta a afirmat ca "decizia unei eventuale reveniri in partid o va lua dupa rezultatele referendumului intern programat in prima parte a lunii august pentru a se avea in vedere pozitia membrilor partidului".

Nicusor Dan si-a dat demisia din USR: Nu cred ca merge in directia buna. Decizia de ieri spune ca avem colegi de mana a doua

Dramoleta lui Nicusor Dan si tristetea noului PPDD ...citeste mai departe despre "USR a decis sa sustina parteneriatul civil. Nicusor Dan va decide daca revine in partid dupa referendumul intern" pe Ziare.com

#USR decizie schimbare Constitutie, #USR decizie familie traditionala , #Stiri Guvern