USL vrea alegeri comasate: europarlamentare si referendum pentru revizuirea Constitutiei

Luni, 13 Ianuarie 2014, ora 11:15
1116 citiri
USL vrea alegeri comasate: europarlamentare si referendum pentru revizuirea Constitutiei
Foto: Arhiva

USL a decis organizarea referendumului pentru validarea Constitutiei modificate simultan cu europarlamentarele din luna mai, consultarea populara urmand sa aiba loc timp de doua zile, cu prag de validare de 50%.

Aparuta initial pe surse, informatia a fost confirmata de ministrul de Interne, Radu Stroe (PNL), care a declarat luni, inainte de sedinta conducerii USL, ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei va fi organizat concomitent cu alegerile europarlamentare, cel mai probabil pe parcursul a doua zile.

Liderii USL au decis, duminica seara, intr-o sedinta restransa, informala, sa convoace referendumul pentru revizuirea Constitutiei in luna mai, odata cu alegerile europarlamentare.

Totodata, USL a stabilit ca referendumul sa se desfasoare pe parcursul a doua zile. Referendumul se va desfasura cu un prag electoral de 50% prezenta.

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu urmeaza sa anunte oficial aceste decizii in cursul zilei de luni, intr-o conferinta de presa ...citeste mai departe despre "USL vrea alegeri comasate: europarlamentare si referendum pentru revizuirea Constitutiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#referendum Constitutie simultan europarlamentare , #Stiri Guvern