Cioburile USL: Antonescu face Opozitie, Ponta reface Guvernul, iar Tariceanu isi face partid si vrea presedinte

Joi, 27 Februarie 2014, ora 08:31
1588 citiri
Cioburile USL: Antonescu face Opozitie, Ponta reface Guvernul, iar Tariceanu isi face partid si vrea presedinte
Foto: Evenimentul Zilei

Fostul prim-ministru liberal Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat, miercuri seara, intentia de a forma un nou partid si de a candida la alegerile prezidentiale impotriva lui Crin Antonescu. Tariceanu ar urma sa fie sustinut si de USD.

De asemenea, fostul premier PNL l-a atacat pe Crin Antonescu si l-a acuzat ca urmareste voturile lui Traian Basescu.

La randul sau, premierul Victor Ponta a mentionat ca vizeaza refacerea USL, care sa aiba un candidat unic la prezidentiale, indiferent ca acesta e Tariceanu sau Antonescu.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL, miercuri dupa-amiaza, dupa declaratiile impotriva ruperii USL, facute atat marti, cat si miercuri.

Totodata, fostul prim-ministru PNL a sustinut o declaratie de presa in care a anuntat ca nu este de acord cu ruperea USL si a dezvaluit ca a discutat miercuri dimineata cu Victor Ponta in vederea mentinerii Uniunii. El i-a cerut lui Crin Antonescu sa se razgandeasca.

Ministrii liberali si-au depus, miercuri, ...citeste mai departe despre "Cioburile USL: Antonescu face Opozitie, Ponta reface Guvernul, iar Tariceanu isi face partid si vrea presedinte" pe Ziare.com

#Tariceanu candidat prezidentiale, #Tariceanu infiintare partid, #Antonescu demisie Tariceanu, #Antonescu rupere USL, #demisie ministri liberali, #Ponta Antonescu guvern , #Stiri Guvern