Urmaritul penal Ponta da dovada de marinimie: Datoriile "mandriei nationale" Cantacuzino, sterse

Miercuri, 10 Iunie 2015, ora 16:17
869 citiri
Urmaritul penal Ponta da dovada de marinimie: Datoriile "mandriei nationale" Cantacuzino, sterse
Foto: Facebook/ NU desfiintarii Institutului Cantacuzino

Guvernul asteapta aprobarea Comisiei Europene pentru a acorda un ajutor de stat Institutului Cantacuzino, prin stergerea tuturor datoriilor, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand insa ca trebuie elaborat si un plan astfel incat institutul sa nu mai acumuleze datorii dupa acest moment.

"Avem proiectul de ordonanta privind acordarea ajutorului de stat pentru Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Cantacuzino. Deci, in primul rand stergem toate datoriile si pornim de la un moment T0. Important este sa avem si un plan ca, dupa aceea, sa nu se acumuleze din nou datorii si sa poata sa fie pus in functiune si sa-si exercite rolul absolut strategic si national si de mandrie, pana la urma, nationala pe care-l are Cantacuzino. Important e ca stergem datoriile", a anuntat premierul, miercuri, la inceputul sedintei de guvern.

Nicio speranta pentru Institutul Cantacuzino. Ponta: Mai devreme de un an n-o sa produca nimic (Video)

El l-a intrebat pe ministrul Educatiei si ...citeste mai departe despre "Urmaritul penal Ponta da dovada de marinimie: Datoriile "mandriei nationale" Cantacuzino, sterse" pe Ziare.com

#Ponta datorii Institutul Cantacuzino, #datorii Cantacuzino sterse , #Stiri Guvern