Unii parlamentari ar dori sa intre pe usa din dos in corpul inaltilor functionari

Marti, 08 Martie 2016, ora 08:51
837 citiri
Unii parlamentari ar dori sa intre pe usa din dos in corpul inaltilor functionari

Unii parlamentari, de la aproape toate formatiunile reprezentate in Legislativ (cu exceptia notabila a UDMR), ar dori sa intre pe usa din dos in corpul inaltilor functionari publici.

Nu e nimic nou in asta, cred ca s-a mai incercat si in 2008. Pana la un punct, e un comportament uman usor de inteles: prin schimbarea sistemului de vot (acum 8 ani de la liste la "uninominal", iar acum invers), unii dintre ei se tem ca vor ramane fara coledzi, vorba lui Dandanache...Asta e si unul dintre motivele pentru care si-au votat pensiile speciale, despre care toata lumea a spus ca-s o prostie, dar presedintele a promulgat legea fara s-o conteste la Curtea Constitutionala.

Doar ca nu pot intelege, in ruptul capului, de ce-ar vrea sa se faca de ras acei parlamentari? Ma-ntreb oare cine-i consiliaza pe cei 37 de parlamentari care si-au pus semnatura pe infamul proiect si de ce parlamentarii astfel pagubiti in imaginea publica, acum, in pragul campaniei electorale, nu-i dau afara pe-acei ...citeste mai departe despre "Unii parlamentari ar dori sa intre pe usa din dos in corpul inaltilor functionari" pe Ziare.com

#parlamentari functionari publici , #Stiri Guvern