Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Unda verde pentru infiintarea Agentiei privind Bunurile Sechestrate - Deputatii au deschis insa usa spre politizare

Unda verde pentru infiintarea Agentiei privind Bunurile Sechestrate - Deputatii au deschis insa usa spre politizare
Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, legea privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei nationale de administrare a bunurilor sechestrate, cu 221 de voturi "pentru", 9 abtineri si 1 vot "impotriva".

In forma adoptata de deputati, numele agentiei se schimba din Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Sechestrate in Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, aceasta fiind definita ca institutie publica de interes national cu personalitate juridica, in subordinea Ministerului Justitiei.

Legea privind Agentia Bunurilor Sechestrate, respinsa in Parlament

Agentia urmeaza sa fie condusa de un director general, judecator, procuror sau personal de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor, numit prin ordin al ministrului Justitiei.

Spre deosebire de forma initiala a legii, care stipula ca, pentru a fi numit director general al Agentiei, persoana respectiva trebuie "sa nu faca si sa nu fi facut parte, in ultimii 5 ani, ...citeste mai departe despre "Unda verde pentru infiintarea Agentiei privind Bunurile Sechestrate - Deputatii au deschis insa usa spre politizare" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 671 ori