Un "supravietuitor" povesteste cum se fac executiile politice in PSD sub conducerea lui Dragnea (Video)

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 09:29
957 citiri
Un "supravietuitor" povesteste cum se fac executiile politice in PSD sub conducerea lui Dragnea (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Mihai Chirica

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, suspendat din toate functiile in partid dupa ce l-a criticat pe Liviu Dragnea in scandalul generat de adoptarea OUG 13, povesteste cum se desfasoara o sedinta "de executie politica" la PSD.

Chirica arata ca tot scenariul este bine stabilit, fiecare lider social-democrat isi stie rolul si ataca, rand pe rand, pana cand persoana vizata e umilita, in timp ce Dragnea se joaca de-a "politistul bun/politistul rau".

"Circul acolo sta cam in felul urmator: un grup foarte restrans popularizeaza solutia - 'deci omul asta trebuie indepartat! Ori este agent SIE, SRI, KGB', nu stiu ce o fi spus ca este domnul Grindeanu, ce fel de agent...in fine...seful unei structuri foarte periculoase, ca sa concluzionam. Dupa care incepe discutia, ordinea cuvantarilor e foarte bine selectata, se incepe pe ranguri.

Daca nu incepe doamna Firea incepe doamna Olguta, depinde cum isi fac semn. Incep amandoua, incep sa loveasca, lovesc in persoana respectiva, devine mirosul de sange din ce in ce mai pregnant in aceasta sala, nu e de ras. Dupa care fiecare se ingramadesc sa ia cuvantul, rand pe rand, si sa loveasca in acea persoana rand pe rand, stimulandu-si si imaginatia.

Unii vin cu dictionarul, cunosc vreo doi-trei pe acolo care n-au trecut decat foarte foarte rar pe la scoala. Dar nu conteaza, injurii se gasesc, slava Domnului, cu ghiotura. Dupa care se supune la vot. Si fiecare vine cu solutii radicale, adica il dam jos de acolo, de acolo, de acolo, il omoram si la urma il si defaimam complet, ca sa nu folosesc un cuvant foarte vulgar", povesteste Chirica.

Acesta este momentul in care Liviu Dragnea intra in scena, continua Chirica.

"Dupa care vine liderul si spune 'Nu! Sunt de acord cu a, b, c, d, dar fara defaimare, pentru ca...'. Si apare o disputa intre politistul bun, vezi Dragnea, si ceilalti politisti foarte rai si se dau solutiile: 'eu pana la urma Sorinel am vrut sa te salvez. Adica am vrut sa te fac vicepremier, tu n-ai vrut. Vezi, eu am vrut, tu n-ai vrut. Am vrut sa-ti ofer portofoliu de nu stiu ce, am vrut sa te fac viceguvernatorul Bancii Nationale, ai vazut ce salariu e acolo, eu am vrut, tu n-ai vrut. Am mai vrut tot felul de chestii sa-ti propun, dar vezi, astia (si incepe sa-i nominalizeze) au vrut sa te dea si afara din partid. Dar eu nu sunt de acord, deci toate pana aici. Imi esti drag, esti prietenul meu'.

Si gata, circul ia sfarsit, omul este umilit la propriu, i se aduc tot felul de invinuiri pe care nu vi ...citeste mai departe despre "Un "supravietuitor" povesteste cum se fac executiile politice in PSD sub conducerea lui Dragnea (Video)" pe Ziare.com

#Mihai Chirica PSD excludere Grindeanu, #Dragnea excludere Grindeanu PSD , #Stiri Guvern