Un senator USR reclama ca in Parlament se petrece ceva inadmisibil: Sala Unirea s-a transformat in discoteca

Vineri, 15 Septembrie 2017, ora 12:46
692 citiri
Un senator USR reclama ca in Parlament se petrece ceva inadmisibil: Sala Unirea s-a transformat in discoteca
Foto: Arhiva Ziare.com

Senatorul USR Vlad Alexandrescu reclama ca cladirea Parlamentului s-a transformat intr-o "sala de spectacole uriasa, inchiriata cu ora", astfel incat alesii nu-si mai pot desfasura activitatea.

Acesta povesteste ca din sala aflata langa incaperea in care grupul de senatori USR lucreaza se aude muzica la maximum, toata ziua.

"Este evident ca interesul in administrarea acestei cladiri nu se indreapta spre munca noastra, a senatorilor si a deputatilor si a consilierilor nostri. Mai degraba, acest imobil a ajuns sa fie o sala de spectacole uriasa, inchiriata cu ora. Interesul financiar se pare ca primeaza. Interesul cui? Nu am fost onorati cu vreun raspuns.

Ce se intampla mai exact? Parlamentul s-a transformat de cateva zile in discoteca. La propriu, nu folosesc o metafora aici. Sala Unirea de langa grupul USR Senat rasuna cu muzica de discoteca de dimineata pana la sfarsitul programului de munca. Nu e prima data. Astfel de evenimente se petrec regulat.

Voi v-ati putea concentra pe munca voastra cand vibreaza peretii de la puterea boxelor? Cum credeti ca ne simtim noi, acum, in timpul unei dezbateri cu studentii pe subiectul insertiei profesionale pe piata muncii, cand abia ne putem intelege unii cu altii la aceeasi masa?

Cum ar trebui sa reactionez cand cineva isi bate joc in asemenea hal de munca mea si de opiniile pe care participantii la dezbatere incearca sa le exprime printre decibelii unei muzici dezlantuite?", a scris pe Facebook Vlad Alexandrescu vineri.

Acesta sustine ca a cerut socoteala celor care administreaza cladirea. Acestia, la randul lor, au discutat cu cei care au inchiriat sala. Rugati fiind sa dea muzica mai incet, chiriasii ar fi raspuns: "avem aprobare, facem ce vrem".

"Acesta e nivelul de mitocanie cu care ni se raspunde. Cine a dat aprobarea aceasta? Cui serveste ea? Am ajuns sa cred ca obiectul de activitate al Palatului Parlamentului este diferit de cel pe care si eu si toti cetatenii il credeam a fi. Iar mitocania fata de parlamentarii USR vad ca devine sport national", a mai spus senatorul USR, facand referire la pumnii si picioarele incasate de Mihai Gotiu, miercuri seara, in studioul B1 TV.

A.S. ...citeste mai departe despre "Un senator USR reclama ca in Parlament se petrece ceva inadmisibil: Sala Unirea s-a transformat in discoteca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vlad Alexandrescu muzica Parlament, #Vlad Alexandrescu inchireri Parlament, #muzica Parlament USR , #Stiri Guvern