Un judecator CSM ii cere public lui Ponta sa renunte la imunitate, chiar daca si "Justitia are sincopele ei"

Marti, 09 Iunie 2015, ora 10:26
991 citiri
Un judecator CSM ii cere public lui Ponta sa renunte la imunitate, chiar daca si "Justitia are sincopele ei"
Foto: Arhiva (Lumea Justitiei)

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al CSM, ii cere premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisa, sa renunte la imunitatea parlamentara privind cererea procurorului general referitoare la declansarea urmaririi penale in cazul sau.

Cazul Ponta, pe repede inainte in Parlament: Premierul, salvat de Comisia Juridica - ce amenintari a lansat

"Amintindu-mi declaratia publica nu mai departe decat acum cateva luni pe care ati facut-o de la inaltimea demnitatii si functiei pe care o detineti (declaratia publica din 26 ianuarie, citez cu fidelitate: 'Suntem de acord sa modificam textul constitutional care se refera la imunitate. Vorbim despre Constitutie pentru ca, dupa cum stiti, nu exista imunitate decat pentru arestare si perchezitie, nu mai exista niciun fel de alta imunitate.

Dar suntem de acord sa modificam in cadrul Constitutiei aceste prevederi, iar, in rest, asa cum s-a intamplat si la ultimele cazuri aduse in fata Parlamentului, PSD va vota de fiecare data pentru ...citeste mai departe despre "Un judecator CSM ii cere public lui Ponta sa renunte la imunitate, chiar daca si "Justitia are sincopele ei"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta urmarit penal, #Victor Ponta imunitate, #Victor Ponta Horatius Dumbrava imunitate , #Stiri Guvern