Un deputat cere salariul minim pe economie pentru parlamentari si pensii normale

Luni, 15 Iunie 2015, ora 18:15
815 citiri
Un deputat cere salariul minim pe economie pentru parlamentari si pensii normale
Foto: Facebook / Bogdan Diaconu

Deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, a lansat pe o retea de socializare propunerea ca indemnizatia parlamentarilor sa fie redusa la nivelul salariului minim pe economie.

"In felul acesta, alesii vor cunoaste ce inseamna sa traiesti cu 724 de lei pe luna, ca multi dintre romani, vor fi mai atenti la cresterile de taxe si vor lupta sa creasca salariul minim care reprezinta o condamnare la saracie lucie.

De asemenea, in loc de pensii de lux, va propun sa modificam legea in asa fel incat pensia pentru parlamentari pentru perioada mandatului sa fie cea rezultata din contributia avuta din salariul minim, la fel ca la cetateanul obisnuit.

Astept opiniile voastre care se vor transforma intr-un proiect de lege pentru ca tocmai in aceste zile un numar foarte mare de alesi doresc sa-si voteze pensii de lux!", a scris pe Facebook Bogdan Diaconu.

Opiniile cititorilor sai au fost impartite. In timp ce unii au scris ca daca reuseste asta, devine un al doilea ...citeste mai departe despre "Un deputat cere salariul minim pe economie pentru parlamentari si pensii normale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bogdan Diaconu parlamentari indemnizatie, #parlamentari indemnizatie salariu minim , #Stiri Guvern