Un apropiat al lui Adrian Nastase, la un pas sa revina la sefia Ministerului Agriculturii. Dragnea: A fost iertat pentru acea "crima"

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 19:39
1612 citiri
Un apropiat al lui Adrian Nastase, la un pas sa revina la sefia Ministerului Agriculturii. Dragnea: A fost iertat pentru acea "crima"
Foto: Ziare.com

Senatorul PSD Petre Daea, propus pentru conducerea Ministerului Agriculturii, este membru al partidului de peste 15 de ani si a mai condus ministerul in 2004, in Guvernul Adrian Nastase, fiind considerat un apropiat al acestuia.

Cariera profesionala si cea politica

Inginer agronom de profesie, social-democratul a absolvit Facultatea de Agronomie din Timisoara, in 1973, iar in perioada 1982-1983 si-a luat doctoratul in agronomie.

Petre Daea a fost in perioada 1973-1980 inginer stagiar, sef de ferma si apoi inginer la CAP Sisesti din judetul Mehedinti.

Mai tarziu, a devenit directorul Directiei Generale pentru Agricultura si Industrie Alimentara (DGAIA) si seful adjunct al sectiei pentru probleme de agricultura la Consiliul Judetean Mehedinti.

Intre 1989-1996 a fost inginer la Statiunea de Cercetare Productie Pomicola din Mehedinti si apoi a revenit la DGAIA ca director general din judetul Mehedinti, activand in aceasta institutie judeteana pana in 2002.

Din martie 2002 ...citeste mai departe despre "Un apropiat al lui Adrian Nastase, la un pas sa revina la sefia Ministerului Agriculturii. Dragnea: A fost iertat pentru acea "crima"" pe Ziare.com

#Petre Daea ministru Agriculturii, #Daea propus ministrul Agriculturii, #Daea ministrul Agriculturii Guvern Grindeanu , #Stiri Guvern