Un admirator al lui Adolf Hitler la Camera Deputatilor

Marti, 14 Februarie 2017, ora 13:47
1013 citiri
Un admirator al lui Adolf Hitler la Camera Deputatilor

Doar un orb nu le vede. Pancartele de la mitingul de stransura al socialistilor organizat in fata Cotrocenilor. "Sa pleci din tara mea!". "Neamt arogant! Afara din palat!". "Pas cu pas, scapam de sas!". "Jos cu sasul!" Pe marginea prapastiei, socialistii au dat drumul la gazul toxic al extremismului.

Ceea ce face regimul Dragnea este inacceptabil. A mostenit de la regimul Ponta o marota: Soros. Omul are o fundatie care, candva, a finantat in Romania programe academice si civice. Ceva peste puterea de intelegere a cleptocratilor. "Cum sa dai niste bani, asa, moca? Banul e facut sa il furam noi! E clar ca e ceva in neregula!".

Motivul pentru care acest Soros este impins in fata e simplu: antisemitismul. Batranul filantrop are doua calitati care il fac util propagandei de partid. Este ungur si este evreu (Mai este si bogat, insa oligarhia nu a rezolvat inca problema aceasta: cum sa ii asmuta pe alegatorii lor impotriva bogatasilor in vreme ce ei insisi afiseaza averi sfidatoare).

PSD a mai fost in pat cu antisemitismul, cu rasismul si cu nationalismul extrem. Aduceti-va aminte cum un anume Bogdan Diaconu se itea in pozele USL. Acum doi-trei ani socialistii au declansat, prin cuplul Diaconu-Ghita, un atac asupra "multinationalelor" care ii jefuiesc pe bietii romani. Din cate am inteles, ideea era ca firmele romanesti sa castige toate licitatiile pentru bani publici.

In 2012, senatorul PSD Dan Sova minimaliza pogromul antisemit de la Iasi. Acolo nu ar fi fost ucisi decat "vreo 23-24 de evrei", dar nu de romani...

Sa mergem putin mai inapoi in timp. Acum circa 10 ani a inceput descompunerea Partidului Romania Mare. Vadim Tudor a inceput sa fie parasit de colaboratorii sai. Acestia nu au avut vreo revelatie morala, ci doar au sesizat dincotro bate vantul.

Unii dintre acestia au aterizat fix in curtea PSD. Codrin Stefanescu a devenit unul dintre propagandistii partidului si secretar general. Olguta Vasilescu a devenit primar si ministru. Lucian Bolcas, unul dintre locotenentii lui CVT, a fost propus judecator la Curtea Constitutionala pana ce protestele organizatiilor civice si a celor evreiesti l-au determinat pe Ponta sa se razgandeasca.

Efectele acestui transplant de cap s-au vazut. PSD a adoptat o retorica virulenta. In 2015 Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat pe Cornel Coica, primarul PSD din Satu Mare, pentru ca a declarat ca Klaus Iohannis are "mutra de nazist".

La finele lui septembrie 2015, un Daniel Pred ...citeste mai departe despre "Un admirator al lui Adolf Hitler la Camera Deputatilor" pe Ziare.com

#proteste Cotroceni Klaus Iohannis, #PSD Klaus Iohannis strain , #Stiri Guvern