Udrea spune de unde a avut bani de haine si genti: Daca sunt luate cu banii de la Microsoft...

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 22:26
1083 citiri
Udrea spune de unde a avut bani de haine si genti: Daca sunt luate cu banii de la Microsoft...
Foto: B1 Tv

Elena Udrea a vorbit sambata seara despre garderoba sa care a fost in numeroase randuri subiect de presa, dezvaluind si cum si-a permis diverse tinute, pantofi sau genti.

"Recunosc ca mi le-a luat fostul sot. Dar el este un om de afaceri, asa l-am cunoscut, are afaceri de 20 de ani, hoteluri, magazine, firme care fac tot felul de lucruri... Nu puteam sa ma mir ca mi-a luat o poseta.

Daca demonstram ca poseta era luata din banii de la Microsoft, o dau inapoi. Dar de aici si pana la a cere arestarea preventiva pentru o fosta sotie este cale lunga", a declarat Elena Udrea la B1 Tv.

Udrea a venit cu jurnalul la televizor: Am vrut sa se stie daca nu apucam sa spun lucrurile acestea

In dosarul Microsoft, DNA a cerut, marti, aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, pentru trei fapte de trafic de influenta - doua in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, respectiv ...citeste mai departe despre "Udrea spune de unde a avut bani de haine si genti: Daca sunt luate cu banii de la Microsoft..." pe Ziare.com

#Elena Udrea bani haine genti Microsoft, #Udrea bani mita declaratie avere , #Stiri Guvern