Udrea poate fi urmarita penal: Refuz sa merg cu zambet tamp spre abator. Acest Parlament e cel mai las dupa '89

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 14:39
898 citiri
Udrea poate fi urmarita penal: Refuz sa merg cu zambet tamp spre abator. Acest Parlament e cel mai las dupa '89
Foto: captura video Digi24

Plenul Camerei Deputatilor a avizat inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea in cel mai recent dosar, in care este acuzata de instigare la luare de mita si spalare de bani, fapte ce ar fi fost comise in timpul campaniei prezidentiale din 2009.

Dintre cei 353 de deputati, au fost prezenti 252, fiind valabil exprimate 244 de voturi. Voturi "pentru" au fost 147, iar "contra" 96. S-a inregistrat si o abtinere.

Inainte de vot, Elena Udrea s-a aparat de la tribuna Camerei.

"Sunt incercari de a mi se inchide gura", a declarat Elena Udrea ea, reamintind ca deputatii au fost obligati de DNA sa voteze de 16 ori doar pentru ea, in ultimii ani, din cauza dosarelor deschise de procurori.

"Sa speram ca e ultima oara. Unii ar spune ca e prea mult, ca se consuma prea multa energie pentru ingroparea unui om. Sunt inculpatul de serviciu. Ori de cate ori sistemul are ceva de musamalizat, de acoperit, mai apare o acuzatie la adresa Elenei Udrea", a mai spus aceasta.

"Sistemul incearca ...citeste mai departe despre "Udrea poate fi urmarita penal: Refuz sa merg cu zambet tamp spre abator. Acest Parlament e cel mai las dupa '89" pe Ziare.com

#Udrea DNA dosare campanie Basescu , #Stiri Guvern