Udrea nu a impresionat deputatii cu povestile din arest: Aviz pozitiv pentru urmarirea penala LIVE

Luni, 23 Februarie 2015, ora 17:42
1150 citiri
Udrea nu a impresionat deputatii cu povestile din arest: Aviz pozitiv pentru urmarirea penala LIVE
Foto: Digi 24

Deputatul PMP Elena Udrea afla, luni seara, daca va fi arestata si in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de trei infractiuni de luare de mita, dupa ce la inceputul lunii februarie a fost arestata in dosarul Microsoft.

Aflata in arest la domiciliu, Udrea a sustinut un discurs in plenul Camerei Deputatilor, inaintea votului colegilor sai, care vor da votul privind incuviintarea urmaririi penale si arestarii preventive fostului ministru al Turismului.

Fostul ministru al Turismului a povestit ca, ajunsa in arestul Politiei Capitalei, a fost dezbracata, perchezitionata si i s-a luat sutienul, relatand si conditiile din arest, unde a mentionat ca sunt sobolani.

De asemenea, deputatul PMP a declarat ca nu se va unge cu mir si nici nu va citi acatiste sau spune rugaciuni, in incercarea de a scapa de incuviintarea arestului preventiv, facand referire la senatorul PNL Varujan Vosganian.

Ziare.com va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii si evenimente:

17:40 - ...citeste mai departe despre "Udrea nu a impresionat deputatii cu povestile din arest: Aviz pozitiv pentru urmarirea penala LIVE" pe Ziare.com

#Elena Udrea vot Parlament, #Udrea arest Gala Bute, #Udrea vot arest Gala Bute, #Udrea luare mita Gala Bute, #Udrea aviz arestare, #Udrea aviz urmarire penala , #Stiri Guvern