Udrea dezvaluie ce are de impartit cu Oreste: Mi-a cerut 10.000, presupun ca de euro

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 21:35
943 citiri
Udrea dezvaluie ce are de impartit cu Oreste: Mi-a cerut 10.000, presupun ca de euro
Foto: B1 Tv

Elena Udrea a dezvaluit, sambata seara, care este motivul pentru care l-a mentionat pe omul de televiziune Oreste Teodorescu atunci cand a vorbit despre oameni care i-au cerut favoruri si acum arunca in ea cu noroi.

"Oreste mi-a lasat acest dosar legat de niste fapte din trustul Intact cu niste bani de acolo care ieseau prin niste jurnalisti. Si dupa ce mi-a dat acel document a venit cu alte documente si cu aceasta solicitare financiara pentru mine - 10.000, presupun ca erau de euro.

Dar pentru ca nu s-a intamplat lucrul asta, dansul s-a suparat pe mine si a inceput sa ma injure pe la televizor. Si am 4 martori, inclusiv la mine la birou, care pot sa confirme asta", a dezvaluit Elena Udrea la B1 Tv, aratand si documentele.

Udrea: Tot mai am cateva zile pana la arest sa spun tot ce stiu - vezi despre cine va face dezvaluiri

"Eu sper sa se adreseze justitiei, presupun ca fiecare stie exact cu ce a venit la mine. (...) O sa cer toate SMS-urile de la Connex, pardon, Vodafone", ...citeste mai departe despre "Udrea dezvaluie ce are de impartit cu Oreste: Mi-a cerut 10.000, presupun ca de euro" pe Ziare.com

#Udrea Oreste dosare Voiculescu, #Udrea Oreste bani Basescu DNA , #Stiri Guvern