Udrea: De ce Blaga, Berceanu, Anastase si Videanu nu sunt intrebati de DNA despre milioanele de euro?

Luni, 09 Martie 2015, ora 18:00
1135 citiri
Udrea: De ce Blaga, Berceanu, Anastase si Videanu nu sunt intrebati de DNA despre milioanele de euro?

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea este nemultumita ca fosti lideri ai PDL Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase si Adriean Videanu "nu sunt intrebati de DNA" despre faptul ca ar fi primit "milioane de euro in campanie".

"Cand procurorii DNA actioneaza cu dubla masura. Pentru unii - muma, pentru altii - ciuma", se arata intr-un mesaj de pe contul de Facebook Elena Udrea.

"Unii s-au grabit sa concluzioneze ca, daca ICCJ a respins contestatia Elenei Udrea, sigur sunt probe in dosar. S-a mers pe logica urmatoare: existenta 'probelor din care sa rezulte suspiciunea rezonabila' este obligatorie pentru a PUTEA FI luata masura arestului preventiv.

(...) In contestatia sa, Elena Udrea a aratat ca platile pretins facute pentru ea si PDL, in valoare de aproximativ 20.000 de euro, nu sunt adevarate, prezentand contracte si facturile aferente din perioada mandatului sau de presedinte in fruntea organizatiei de Bucuresti a PDL", continua mesajul de pe reteaua sociala.

De ...citeste mai departe despre "Udrea: De ce Blaga, Berceanu, Anastase si Videanu nu sunt intrebati de DNA despre milioanele de euro?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Elena Udrea Blaga Berceanu, #Udrea Anastase Videanu, #Udrea lideri PDL DNA , #Stiri Guvern