UDMR se plange ministrului Sanatatii: Trebuie sa te nasti la casa de copii ca sa devii manager

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 14:48
1410 citiri

Presedintele Comisiei de sanatate din Senat, Laszlo Attila, i-a spus ministrului propus al Sanatatii, Florian Bodog, ca sunt prea multe incompatibilitati pentru managerii din spitale si trebuie "sa te nasti la o casa de copii" pentru a putea ocupa functii de conducere. Raspunsul primit a fost ca, in prezent, aceasta problema este analizata in Parlament si ca nu intra in atributiile ministerului.

Laszlo Attila a dus in discutie, in cadrul audierii ministrului propus la Educatie, o OUG a Guvernului Ciolos, aflata in dezbatere parlamentara in Senat, care stabileste incompatibilitatile pentru medicii care vor functii de conducere in spitale.

"Nu este o intrebare, este o completare pentru colegii nostri. La ora actuala, apropo de acea OUG pe care o avem pe ordinea de zi, trebuie sa te nasti la o casa de copii ca sa ai o functie de conducere intr-o institutie medicala din Romania. Uitati-va la gradul de incompatibilitati. Cred ca acolo va trebui sa lucram destul de bine", a spus ...citeste mai departe despre "UDMR se plange ministrului Sanatatii: Trebuie sa te nasti la casa de copii ca sa devii manager" pe Ziare.com

#Florian Bodog ministrul Sanatatii, #Bodog management spitale, #UDMR management spitale casa copii , #Stiri Guvern