Turcan pregateste un congres cu 5.000 de membri de partid: PNL trebuie sa se redeschida

Sambata, 11 Martie 2017, ora 16:39
906 citiri
Turcan pregateste un congres cu 5.000 de membri de partid: PNL trebuie sa se redeschida
Foto: Facebook / Raluca Turcan

Partidul National Liberal pregateste un congres "cat mai reprezentativ", in cadrul caruia va fi aleasa noua conducere a formatiunii politice, a declarat, sambata, la Botosani, presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, la congres, care este considerat forul suprem de conducere al partidului, ar urma sa participe 5.000 de membri din toate filialele teritoriale din tara.

"Eu am dorit ca alegerile in interiorul PNL, mai ales pentru functia de presedinte, sa se faca de catre toti membrii de partid. E complicat de pus in aplicare o asemenea masura pentru ca bazele de date nu sunt tocmai in regula in toata tara, insa am sustinut sa fie un congres cat mai reprezentativ, cu un numar foarte mare de membri, 5.000 de membri, astfel incat multi oameni din judete sa participe si la alegerile nationale si sa fie ascultati, sa fie auziti", a afirmat Turcan.

Liderul liberal a atras atentia asupra faptului ca "PNL trebuie sa se redeschida", atat pentru membri, cat si pentru cei care vor sa se implice in politica.

"PNL trebuie sa se redeschida pe doua paliere: unul este pentru oamenii din partid integri, profesionisti si implicati, unul este pentru oameni din afara partidului care se simt din nou atrasi de PNL, care simt din nou ca PNL poate sa le fie un partener loial", a precizat Turcan. ...citeste mai departe despre "Turcan pregateste un congres cu 5.000 de membri de partid: PNL trebuie sa se redeschida" pe Ziare.com

#congres PNL 2017, #Raluca Turcan congres PNL , #Stiri Guvern