Turcan: Guvernul de stanga loveste in clasa de mijloc si distruge cota unica

Joi, 13 Septembrie 2012, ora 17:59
1729 citiri
Turcan: Guvernul de stanga loveste in clasa de mijloc si distruge cota unica

Raluca Turcan, vicepresedintele PDL, a declarat joi ca impunerea de noi taxe nu va suplini lipsa banilor din buget si va lovi direct in clasa de mijloc, iar cota unica va fi distrusa.

"Guvernul de stanga loveste in clasa de mijloc si distruge cota unica. Solutia pentru Romania de azi o reprezinta investitiile, atragerea fondurilor europene, crearea de locuri de munca, stimularea muncii, incurajarea oamenilor de afaceri si a proprietatii", a declarat Raluca Turcan.

Declaratiile oficialului PDL vin in contextul in care Guvernul vrea sa reformeze impozitarea proprietatii si sa impuna taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple.

"Nu impozitez fluxul actual de venituri, il las 16%, dar il impozitez mai mult pe cel care are mai multe case, mai multe proprietati, fara sa fie afectat cetateanul mediu, care are in proprietate, de regula, 60 de metri patrati", a declarat Liviu Voinea, secretar de stat in Finante, citat de Mediafax.

Oficialul a declarat ca reforma impozitarii proprietatii va fi facuta dupa modelul sistemului suedez de taxare a proprietatii.

Suedia este cunsocuta pentru taxarea severa a celor cu mai multe proprietati, potrivit lui Voinea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raluca Turcan, #reforma impozitare proprietati, #Liviu Voinea reforma impozitare proprietati , #Stiri Guvern