Tunurile sunt pe DNA si Inalta Curte. Asaltul total! (Opinii)

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 06:37
711 citiri
Tunurile sunt pe DNA si Inalta Curte. Asaltul total! (Opinii)
Foto: Arhiva Facebook/Calin Popescu Tariceanu/captura Antena3

Calin Popescu Tariceanu ii cere presedintelui Klaus Iohannis nici mai mult nici mai putin decat demiterea presedintelui ICCJ, Livia Stanciu, si a procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi, ca urmare a cazului Mariana Rarinca.

Este vorba despre Mariana Rarinca, femeia impotriva careia Livia Stanciu a depus o plangere penala pentru santaj. Cazul a fost instrumentat de DNA, dna Rarinca a stat in arest preventiv aproximativ 6 luni, a fost condamnata de prima instanta si achitata in urma contestatiei la Curtea de Apel.

Din start mi se pare o culme a ironiei, ca sa n-o numesc de-a dreptul nerusinare, sa comenteze insusi dl Tariceanu, cel care a incalcat de doua ori apasat Constitutia Romaniei in cazul Sova, o data prin felul in care a interpretat rezultatul votului in privinta cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive, a doua oara prin refuzul de a emite o hotarare privind acest vot.

Daca e sa vorbim despre demisii pentru incalcarea legii, cred ca dl Tariceanu ar trebui sa... citeste mai departe despre "Tunurile sunt pe DNA si Inalta Curte. Asaltul total!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu demitere Kovesi Stanciu, #Rarinca santaj Stanciu , #Stiri Guvern