Tudose si-a incheiat discursul in fata tinerilor social-democrati cu sintagma "Sa traiti!"

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 17:36
918 citiri
Tudose si-a incheiat discursul in fata tinerilor social-democrati cu sintagma "Sa traiti!"
Foto: captura TV

Premierul Mihai Tudose a sustinut, duminica, un scurt discurs in fata tinerilor social-democrati, reuniti in Congres la Romexpo pentru a-si alege presedintele, el cerandu-le sa nu-si vanda si negocieze visele si incheind cu sintagma "Sa traiti!".

"Incercati nu sa ne faceti pe noi sau pe altcineva mandri de voi, ci sa faceti astfel incat sa nu va vindeti visele, sa nu va negociati visele, sa fiti mandri de ce realizati", le-a spus Tudose tinerilor din TSD.

"Prin ceea ce alegeti azi, alesii dumneavoastra sa nu fie vocile noastre in randul dumneavoastra, ci vocile dumneavoastra in randul nostru, sa fiti acea echipa care sa aduca plusvaloare atat partidului, echipei de conducere a partidului, cat si echipei guvernamentale. Si eu indraznesc sa va multumec anticipat pentru acest lucru. Sa traiti!", a spus Tudose, in incherea discursului.

TSD a convocat, duminica, la Romexpo, un Congres pentru alegerea presedintelui. Pentru functia de viitor presedinte TSD a fost depusa o singura candidatura, cea a actualului lider TSD, Gabriel Petrea.

Dragnea critica sistemul "ocult si nenorocit" si promite sa apere Romania

Ce spun Dragnea si Tudose despre protestele anuntate pentru duminica

Dragnea: La cum ne haituiesc astia, parca suntem pirati ...citeste mai departe despre "Tudose si-a incheiat discursul in fata tinerilor social-democrati cu sintagma "Sa traiti!"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tudose discurs tineri pesedisti, #Tudose sa traiti , #Stiri Guvern