Tudose renunta la o promisiune din programul de guvernare: Nu vorbim deocamdata de acest lucru

Sambata, 30 Decembrie 2017, ora 20:48
1145 citiri
Tudose renunta la o promisiune din programul de guvernare: Nu vorbim deocamdata de acest lucru
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Mihai Tudose a declarat, sambata, ca nivelul taxei pe valoarea adaugata (TVA) nu va fi scazut de la 19% la 18% de la 1 ianuarie 2019, desi masura este cuprinsa in programul de guvernare aprobat de Parlament.

"Nu, nu vorbim deocamdata de acest lucru. Deocamdata am facut tot ce s-a putut, ce am dorit si ce era in programul de guvernare pe linie de legislatie fiscal si ramane asa", a declarat, la Antena 3, premierul Mihai Tudose, intrebat daca mai este fezabila micsorarea TVA din 2019.

Potrivit programul de guvernare, document aprobat de Parlament, masura urma sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2019.

Tot sambata, Tudose a spus ca recalcularea pensiilor nu va fi gata pana in 2019

"Guvernul va propune modificarea cotei TVA de la 19% la 18%, incepand cu 1 ianuarie 2019. Astfel, vom avea a doua cea mai redusa cota din UE, dupa Luxemburg cu 17%", arata programul de guvernare al Guvernului Tudose.

Modificari radicale in programul PSD, cu impact major pentru firme si populatie: Nu mai scade TVA, se introduc impozitul pe cifra de afaceri si taxa de solidaritateBilantul celor 9 luni de guvernare PSD-ALDE: Au crescut preturile, dobanzile, euro, investitiile au fost omorateCum au respectat PSD si ALDE programul de guvernare care i-a adus la putere? Iata doar 10 exemple de promisiuni pe care nu si le-au tinutProgramul de guvernare al lui Tudose deja se prabuseste: Masuri la care s-a renuntat dupa doar 10 zile ...citeste mai departe despre "Tudose renunta la o promisiune din programul de guvernare: Nu vorbim deocamdata de acest lucru" pe Ziare.com

#Mihai Tudose TVA, #TVA program guvernare, #reducere TVA 1 ianuarie 2019 , #Stiri Guvern