Tudor Chirila il ironizeaza pe Dragnea: Nu mai poti face si tu un milion de euro linistit? E ingrozitor!

Vineri, 03 Martie 2017, ora 21:06
693 citiri

Ancheta RISE Project care a scos la iveala informatii scandaloase despre modul in care Liviu Dragnea si-ar fi facut averea i-a dat ocazia lui Tudor Chirila sa il ironizeze pe liderul social-democratilor.

"Nu e urat sa vina niste jurnalisti de investigatie si sa tulbure munca de-o viata a unui om atat de cinstit? Da' unde s-a ajuns in tara asta? Nu mai poti face si tu un milion de euro linistit? Este ingrozitor, de-a dreptul ingrozitor", a comentat malitios, vineri, pe Facebook artistul.

Postarea a strans in cinci ore aproape 2.000 de likes si peste 300 de shares, iar ironiile au continuat si in comentarii.

Unul dintre cititorii paginii l-a intrebat pe Tudor Chirila daca nu il ia tobosar in trupa sa pe Liviu Dragnea, aluzie la faptul ca liderul PSD a cantat rock in facultate impreuna cu colegii cu care si-a facut ulterior uriasa avere. "Asta e cea mai tare:))))", a replicat Chirila.

De altfel, dupa publicarea anchetei RISE Project reteaua de socializare s-a umplut de glume si aluzii la adresa lui Liviu Dragnea si a vacantelor petrecute de acesta in Brazilia.

Citeste mai multe despre dezvalurile facute de RISE Project si replica lui Liviu Dragnea:

RISE Project dezvaluie cum si-ar fi construit Dragnea puterea politica prin filiera braziliana. Seful PSD: Nu am nicio afacere, nicio proprietate in Brazilia. E o legendaAncheta RISE Project: Liviu Dragnea a vandut terenuri de 1 milion de euro dar banii au disparut din declaratiile de avere

Nu este prima oara cand Tudor Chirila lanseaza atacuri la adresa liderului PSD. Artistul, cunoscut de mai multi ani ca lider de opinie pe retelele de socializare, a fost unul dintre cei mai vocali contestatari al ordonantei de urgenta 13, care a scos sute de mii de romani in strada.

Tudor Chirila, atac dur la Dragnea: Cat de naiv sa fii sa crezi ca-i pasa de altcineva decat de procesul lui?Tudor Chirila, la protestele din Piata Victoriei: Cat de jos am putut sa ajungem de ne conduc asemenea ticalosi?Tudor Chirila: E in natura clanurilor politice sa fure. Avem de-a face cu o nesimtire de top, sa fim atenti. Razboiul abia a inceput ...citeste mai departe despre "Tudor Chirila il ironizeaza pe Dragnea: Nu mai poti face si tu un milion de euro linistit? E ingrozitor!" pe Ziare.com

#Tudor Chirila Dragnea avere Brazilia, #Dragnea ancheta Brazilia RISE Project , #Stiri Guvern