Traian Basescu, la final de mandat. De ce e atat de popular dupa zece ani?

Vineri, 26 Decembrie 2014, ora 17:58
1211 citiri
Traian Basescu, la final de mandat. De ce e atat de popular dupa zece ani?

Nu a fost un presedinte perfect. A gresit de multe ori. Poate va explica candva de ce a ales s-o sustina pe Elena Udrea in incerarea esuata a acesteia de a ajunge la Cotroceni.

Sefa impusa a PMP a fost apropiata de presedinte pe tot parcursul celor doua mandate, dar niciodata nu a performat din punct de vedere politic. Oamenii il sustin si l-au sustinut pe Traian Basescu. Niciodata nu au sustinut-o cu adevarat pe Elena Udrea.

Traian Basescu a gresit in ce priveste relatia cu monarhia, a gresit modul de transmitere a mesajului de austeritate din timpul crizei. De fapt, ca sa fiu mai precis, a gresit, adoptand o atitudine aroganta in timp ce prezenta o situatie dramatica in care se afla tara, dar deciziile sale din acele vremuri tulburi nu au fost gresite si putem spune ca au transformat Romania dintr-o tara cu o economie putreda intr-una cu o economie care are o sansa de a deveni performanta.

Cand si-a inceput mandatul, intre noi si Ungaria erau ani lumina in ce priveste ...citeste mai departe despre "Traian Basescu, la final de mandat. De ce e atat de popular dupa zece ani?" pe Ziare.com

#Basescu final mandat, #Romaia fara Basescu, #popularitate Traian Basescu, #masuri Basescu, #Basescu justitie , #Stiri Guvern