Traian Basescu, istoria celor 10 ani furtunosi

Luni, 22 Decembrie 2014, ora 07:50
1100 citiri
Traian Basescu, istoria celor 10 ani furtunosi
Foto: Facebook/Traian Basescu

Traian Basescu si-a incheiat, duminica, cele doua mandate de 10 ani ca presedinte, un deceniu marcat de controverse, doua suspendari si o criza economica.

Intr-o perioada in care Romania a intrat in UE, s-au facut pasi spre aderarea la spatiul Schengen sau la zona euro si s-a consolidat sistemul de justitie din tara noastra, romanii s-au confruntat cu taieri de salarii si pensii, cu proteste sau cu guverne cazute si cu o demisie de premier.

La revedere, domnule presedinte Traian Basescu!

In ce il priveste pe Traian Basescu, nici acesta nu a avut un deceniu usor, cu doua referendumuri de suspendare, fratele sau arestat, scandalul terenului de la Nana sau situatia grea din anul 2010, in contextul masurilor de austeritate.

Au fost 10 ani care s-au incheiat duminica, odata cu depunerea juramantului de presedinte de catre Klaus Iohannis si procedura de predare-primire a mandatului de la Cotroceni.

Basescu, ultima conferinta la Cotroceni - realizari, esecuri si viitorKlaus ...citeste mai departe despre "Traian Basescu, istoria celor 10 ani furtunosi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Traian Basescu bilant mandat, #Basescu bilant 10 ani, #Basescu 10 ani mandat, #Basescu 10 ani Cotroceni, #Basescu 10 ani presedinte, #Basescu plecat Cotroceni , #Stiri Guvern