Timbrul de mediu, inlocuit cu o noua taxa pe benzina si motorina - proiect de lege

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 15:43
1071 citiri
Timbrul de mediu, inlocuit cu o noua taxa pe benzina si motorina - proiect de lege
Foto: Arhiva/Ziare.com

Proprietarii de mijloace de transport sau de utilaje care functioneaza cu combustibili fosili ar putea plati mai mult pe benzina si motorina, un proiect de lege cerand introducerea unei taxe de poluare de 5 bani pe litrul de carburant.

In schimb, informeaza profit.ro, cumparatorii de autovehicule vor beneficia de anularea timbrului de mediu, se mai arata in proiectul de lege.

Pentru ca timbrul de mediu nu era platit de fiecare cetatean care polua - cum ar fi detinatorii de drujbe sau de barci cu motor - cei care au initiat poroiectul de lege sustin ca oricum acesta nu isi atingea scopul. Prin urmare, o astfel de taxa va fi platita si de cei care detin alte tipuri de utilaje care functioneaza cu carburanti.

Recuperare taxa auto: Ce trebuie sa faci pentru a-ti lua banii ...citeste mai departe despre "Timbrul de mediu, inlocuit cu o noua taxa pe benzina si motorina - proiect de lege" pe Ziare.com

#noua taxa auto carburant, #noua taxa auto pret combustibil, #noua taxa auto barci motor, #proiect lege taxa auto , #Stiri Guvern