Theodor Paleologu, despre impozitarea bacsisului: Mentalitate comunista, crasa imbecilitate

Duminica, 10 Mai 2015, ora 08:22
1137 citiri
Theodor Paleologu, despre impozitarea bacsisului: Mentalitate comunista, crasa imbecilitate
Foto: Facebook/Theodor Paleologu

Mentalitate comunista, crasa imbecilitate si revoltatoare bataie de joc - asta este parerea deputatului Theodor Paleologu despre masura luata de Guvernul Ponta privind impozitarea bacsisului.

"Masura in sine e inepta, umilitoare, comunista", a declarat Theodor Paleologu intr-un interviu pentru Ziare.com.

In ceea ce priveste viitorul PMP, partid din care a facut parte pana la inceputul acestui an, deputatul spune ca nu crede ca reuseste sa iasa din prapastia in care l-au afundat doua campanii electorale dezastruoase.

Despre Traian Basescu, lider de facto al Partidului Miscarea Populara, Theodor Paleologu afirma ca intotdeauna va fi o voce importanta in societate.

In luna februarie spuneati ca proiectul PMP s-a terminat intr-un fiasco total. Cum vedeti partidul, in acest moment, cu Traian Basescu lider de facto?

N-am impresia ca partidul reuseste sa iasa din prapastia in care l-au afundat doua campanii electorale dezastruoase. Pacat. A fost inca o sansa irosita.

Citeste mai departe despre "Theodor Paleologu, despre impozitarea bacsisului: Mentalitate comunista, crasa imbecilitate - Interviu" pe Ziare.com.

#Theodor Paleologu impozitare bacsis, #Theodor Paleologu PMP, #Theodor Paleologu PNL , #Stiri Guvern