Ce slujba de bugetar platita extrem de generos ocupa Eugen Teodorovici dupa ratarea Parlamentului. "Am castigat-o prin concurs public inca din 2010"

Luni, 18 Ianuarie 2021, ora 09:02
993 citiri
Ce slujba de bugetar platita extrem de generos ocupa Eugen Teodorovici dupa ratarea Parlamentului. "Am castigat-o prin concurs public inca din 2010"
FOTO Facebook/Eugen Teodorovici

Fostul ministru PSD Eugen Teodorovici, ramas in afara Parlamentului in urma alegerilor din decembrie 2020, va lucra pe un post despre care sustine ca l-a securizat inca din 2010.

Reclamand, pe pagina sa de Facebook, un "fake news" care il anunta director in cadrul Curtii de Conturi a Romaniei, fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca va lucra in cadrul Curtii de Conturi pe un post de auditor. Eugen Teodorovici a aratat ca postul ii este rezervat inca din 2010.

"Functia de auditor pe care o ocup in prezent, am castigat-o prin concurs public inca din anul 2010 si conform legii, atat timp cat am detinut pozitii de demnitate publica (ministru, senator etc.), postul de baza mi-a fost rezervat, asa cum este rezervat si postul de profesor, presedintelui Iohannis ... si altora. Ceva normal, firesc si legal", a aratat Teodorovici, pe Facebook.

Teodorovici a fost ministru al Fondurilor Europene si apoi al Finantelor Publice in Guvernul Victor Ponta, iar in Guvernul lui Viorica Dancila a fost ministru al Finantelor Publice.

Eugen Teodorovici a fost senator in Buzau in perioada 2012-2016 si fost senator in Tulcea in perioada 2016-2020 din partea PSD. La alegerile parlamentare din decembrie, Teodorovici nu a mai prins si al treilea mandat de senator, chiar daca a fost cap de lista la Senat in Tulcea. Locul i-a fost luat de partidul-surpriza AUR si USR care au obtinut cate un loc la Senat.

Eugen Teodorovici a ramas in afara Parlamentului Romaniei. Cum a reusit fostul ministru PSD sa piarda al treilea mandat consecutiv de senator ...citeste mai departe despre "Ce slujba de bugetar platita extrem de generos ocupa Eugen Teodorovici dupa ratarea Parlamentului. "Am castigat-o prin concurs public inca din 2010"" pe Ziare.com

#Eugen Teodorovici, #curtea de conturi, #post rezervat , #Stiri Guvern