Tehnocratii acuza PSD de ipocrizie. Ce le scria Dragnea acum un an despre indemnizatii si investitorii straini

Joi, 03 August 2017, ora 17:30
1018 citiri
Tehnocratii acuza PSD de ipocrizie. Ce le scria Dragnea acum un an despre indemnizatii si investitorii straini
Foto: Facebook/ Vlad Voiculescu

Dupa Raluca Pruna, un alt fost ministru al Guvernului tehnocrat al lui Dacian Ciolos, Vlad Voiculescu (Sanatate), atrage atentia asupra dublei masuri folosite de actuala guvernare - plafonarea indemnizatiilor dupa ce, in urma cu nici un an, ii acuza pe tehnocrati ca ar vrea sa faca tocmai acest lucru.

Pe contul sau de Facebook, Vlad Voiculescu publica o scrisoare deschisa trimisa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, lui Dacian Ciolos, in luna septembrie 2016.

"In ultima perioada au aparut in spatiul public mai multe semnale alarmante privind intentia Guvernului de a lua o serie de masuri ingrijoratoare, cum ar fi #plafonarea #indemnizatiilor pentru cresterea copilului", sustinea Dragnea, declarand ca se opune "categoric" acestei masuri, considerata atunci "extrem de daunatoare", dar si "contrara actiunilor care ar trebui intreprinse pentru relansarea activitatii economice din Romania".

"Semnalele alarmante" l-au facut pe Dragnea sa-i ceara lui Ciolos prezentarea "de urgenta in fata camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situatia economica reala a tarii, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial si cresterea economica estimata care sta la baza executiei bugetare".

Mai mult, liderul PSD sustinea ca sunt ingrijorati investitorii, salariatii si ceilalti cetateni.

"Totodata, consider ca este absolut necesar sa avem o pozitie clara din partea dumneavoastra cu privire la intentiile reale ale Guvernului, intrucat informatiile contradictorii care vin, in mod direct sau indirect, din partea membrilor executivului genereaza confuzie si ingrijorare in randul investitorilor, salariatilor si al tuturor celorlalti cetateni", mai nota Dragnea.

La aproape un an distanta, Vlad Voiculescu spune ca scrisoarea respectiva "nu este o gluma" si ca "este de la aparatorul neamului, Liviu 'Daddy' Dragnea, catre tehnocratii cei rai".

"Ce va face PeSeDe astazi? Va lua 'o serie de masuri ingrijoratoare, cum ar fi #plafonarea #indemnizatiilor pentru cresterea copilului'...", mai noteaza Voiculescu.

De asemenea, si fostul premier Dacian Ciolos a semnalat joi scrisoarea trimisa de Dragnea anul trecut.

"Din ciclul daca doriti sa revedeti: unii lideri politici au o capacitate de anticipare surprinzatoare! (...) Folosind aceeasi masura a PSD este, evident, momentul ca actualul Premier sa fie chemat in Parlament, sa explice ce are de gand cu pensiile, cu indemnizatiile pentru cresterea ...citeste mai departe despre "Tehnocratii acuza PSD de ipocrizie. Ce le scria Dragnea acum un an despre indemnizatii si investitorii straini" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vlad Voiculescu Dragnea plafonare indemnizatii, #Dragnea scrisoare Ciolos plafonare indemnizatii, #PSD plafonare indemnizatii copii , #Stiri Guvern