Tariceanu reactioneaza dupa ce s-a zvonit ca ar fi fost turnat de Vintu

Joi, 28 Iulie 2016, ora 16:23
789 citiri
Tariceanu reactioneaza dupa ce s-a zvonit ca ar fi fost turnat de Vintu
Foto: Facebook / ALDE

Calin Popescu Tariceanu sustine ca oricat de mult va fi "vanat de DNA", partidul pe care il conduce, ALDE, va fi partid parlamentar la alegerile din toamna. Tariceanu dezminte categoric orice posibila implicare in noul dosar al lui Sorin Ovidiu Vintu.

Reactia vine la cateva ore dupa ce SOV a fost adus din penitenciar la sediul DNA central pentru audieri intr-un nou dosar, in care ar fi vorba, potrivit televiziunilor de stiri, de o suma data ca mita pentru Calin Popescu Tariceanu pentru ca Liviu Mihaiu sa fie numit guvernator al Deltei.

"Dupa 'stirea' lansata in spatiul public, conform careia as fi implicat intr-un nou dosar instrumentat de DNA, am primit foarte multe solicitari din partea jurnalistilor pentru a-mi spune punctul de vedere. Nu comentez zvonuri.

Presupunand ca intr-adevar numele meu e mentionat intr-un fel sau altul in denuntul vreunui arestat, condamnat, anchetat, suspect, inculpat etc, astept ca, o data cu apropierea alegerilor, mai multi arestati, condamnati, ...citeste mai departe despre "Tariceanu reactioneaza dupa ce s-a zvonit ca ar fi fost turnat de Vintu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu dosar Vintu Olteanu , #Stiri Guvern