Tariceanu l-ar vedea premier pe Dragnea: Si in Franta un fost premier condamnat candideaza la presedintie

Miercuri, 24 August 2016, ora 10:26
625 citiri
Tariceanu l-ar vedea premier pe Dragnea: Si in Franta un fost premier condamnat candideaza la presedintie
Foto: Facebook/Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu a comentat, marti seara, posibilitatea ca Liviu Dragnea sa ajunga premier desi este condamnat. Liderul ALDE a spus ca si in Franta un fost prim-ministru care a primit o sentinta de un an si 6 luni cu suspendare ar putea deveni presedinte, iar presa nu comenteaza acest aspect.

Comentariul a fost facut dupa ce Tariceanu a fost intrebat daca are in plan sa ocupe functia de prim-ministru, daca PSD si ALDE vor castiga alegerile, in conditiile in care Liviu Dragnea si Victor Ponta ar fi exclusi din ecuatie din cauza problemelor in justitie.

"Astazi citeam o stire, cu privire la Alain Juppe, fostul prim-ministru al Frantei. Nu stiu daca stiti ca a fost condamnat la un moment dat, da? Nu mai era prim-ministru, in anii 2000, a fost condamnat, un an si ceva nu a mai aparut in spatiul public. Si-a dat si demisia din functia de primar al Bordeaux. Dupa aceea a candidat la urmatoarele alegeri, a ...citeste mai departe despre "Tariceanu l-ar vedea premier pe Dragnea: Si in Franta un fost premier condamnat candideaza la presedintie" pe Ziare.com

#Tariceanu Dragnea premier, #Tariceanu alegeri, #Tariceanu Dragnea alegeri , #Stiri Guvern