Tariceanu, despre Guvernul Ciolos: E mai degraba al presedintelui, decat al cetatenilor

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 11:39
922 citiri
Tariceanu, despre Guvernul Ciolos: E mai degraba al presedintelui, decat al cetatenilor
Foto: Arhiva Digi 24 TV

ALDE va decide daca va vota Guvernul Ciolos in Parlament, dupa ce afla propunerile premierului desemnat si la ce se angajeaza viitorul Guvern, a declarat co-presedintele formatiunii, Calin Popescu Tariceanu.

Seful Senatului considera ca "o formula poate mai buna ar fi fost aceea cu un prim-ministru independent si cu ministri desemnati de partide". Tariceanu mai crede ca Dacian Ciolos "isi va pregati terenul cu meticulozitate, in asa fel incat mandatul sa fie de succes", a declarat Tariceanu la RFI Romania.

Cum va vota ALDE in Parlament? "Guvernul tehnocrat este un Guvern care n-are niciun fel de legitimitate si reprezentativitate, pana in momentul investirii de catre Parlament. Sigur, dupa ce capata investirea Parlamentului, atunci putem vorbi de legitimitatea data de votul Parlamentului, dar inainte nu vad de ce sa folosim aceste mecanisme (...). Va trebui sa vedem care sunt propunerile pe care le face primul-ministru desemnat, ce doreste sa faca, la ce se angajeaza cu viitorul ...citeste mai departe despre "Tariceanu, despre Guvernul Ciolos: E mai degraba al presedintelui, decat al cetatenilor" pe Ziare.com

#Tariceanu guvern Ciolos, #Tariceanu guvern Iohannis , #Stiri Guvern